Recenzia na pánske trekové topánky
Pánske trekové topánky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Pánske trekové topánky podľa najobľúbenejších výrobcov.
Prvy dojem super. Radsej by som hodnotil po pol roku/roku. Zatiaľ je to parada. Netreba ziadne navleky do snehu.. Sedia super a sneh sa nenabera. V snehu drzia paradne. Na zimu odporucam.
Smola pri objednávaní: nechal som sa zlákať na 24h dodanie čo bolo uvádzané v čase objednania na stránke (už to tam nieje) a potvrdzoval to aj nejaký zákazník v hodnotení. Veľa obchodov malo Black Friday už od stredy, pri BOSP som nezistil či bude, alebo nie, ale keďže som chcel topánky už na víkend tak som obetoval možnú zľavu a 22.11. som si ich objednal a zaplatil. K topánkam som sa ale nakoniec dostal až v pondelok 27.11. z dôvodu skolabovania systému prepravcu.
Samotné topánky hodnotím pozitívne, super prevedenie. Zatiaľ majú za sebou 1h nenáročnú prechádzku na kopček a dnes konečne dostali trochu viac zabrať počas 5h prechádzky po kopcoch - sneh, rúbanisko, kriaky, niekoľkokrát potok, (aj po skalách, aj po vode). Noha v topánkach pevne sedí, sucho, pohodlie. Zatiaľ super, dúfam že vydržia aspoň tak ako zahraničná konkurencia u ktorej nastal čas na výmenu po 8.rokoch (po 1,5 roku výmena kože v hornej časti komína za látku - amatérska oprava u výrobcu, zagebrené od lepidla)
Pred rokmi som hľadal turistické topánky zo Slovenska a vtedy som našiel len Makara a tradične žiadny obchod, tak som vyberal z toho čo sa dalo vyskúšať..
Dúfam, že Ural Pro sa osvedčia a nakupujem už len v BOSP :o)
Medzi číslom 40 a 41 je až 1 cm skok, uvítala by som v ponuke 40,5.
Salomon proste nesklamal :)
Teplé a pohodlné perfektne sedia
Perfektna pevna obuv ktora je vhodna aj pre ludi ktorí majú užšiu nohu.
Kupujem druhý pár, prvý mi vydržal presne rok čo je u mňa zázrak, kedže som na topánky neskutočne náročný chodením po rôznom horskom, či denno dennom tréne, zničia sa mi zvyčajne veľmi rýchlo (3 - 4 mesiace max), tieto topánky ma prekvapili pohodlnosťou, kvalitou a bezpečnosťou po horách, vrelo odporúčam!
Odporúčam
Pridané: 1. decembra 2023
(naposledy upravené 1. decembra 2023)
Zakúpený v BezvaSport
Su pekne, moderne, pohodlne a velmi trvacne. Ocenujem kvalitu. Nosim ich skoro denne po cely rok.
výborne
pevne obopína členok, dobrýý grip
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]