Recenzia na pánske trekové topánky
Pánske trekové topánky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Pánske trekové topánky podľa najobľúbenejších výrobcov.
Čo sa týka detailov som nepríjemne prekvapený. V oblasti podrážky kde sa obuv spája s prednou špicou sú na každej topánke iné spôsoby spojenia. Ak by sa dalo poslal by som Vám fotky. Viem funkčnosť obuvi to neovplyvní ale pri obuv za 139,90 eur by som to nečakal. Ak by som kupoval obuv od 30 do 60 eur, neriešil by som to.
Po týždni nosenia mi pri sedení alebo šoférovaní tŕpne malíček na pravej nohe. Keď chodím je to v pohode. Prvý týždeň to bolo v pohode nič ma nebolelo. Neviem čím to je. Zrejem som si zvoli zlú veľkosť č.42 a mal som si vybrať č.43. Po týždni nosenia sa to už nedá vymeniť. Možno sa to časom poddá. Takúto obuv je zrejem lepšie poriadne si odskúšať na predajni a neobjednávať to cez internet. Moja chyba.
Súperiť
Presne tento model mi pomaly dosluhuje, tak som rád, že sa mi podarilo zohnať ten istý. Je to univerzálna obuv do mesta aj do prírody. Vyhovuje mi robustnosť, priedušnosť a odolnosť.
Pohodlne
Nekvalitné , trhali sa hneď po obutí a to už bol druhý pár nakoľko prvé už prišli rozpárané na päte.
Zatiaľ som topánky mal len raz a to v snehu a za mňa je úplná spokojnosť. Topánky pekne izolujú ako teplo tak aj vlhkosť a veľmi dobre sa v nich chodí. Na šmykľavom teréne sa držali zatiaľ prekvapivo dobre, uvidíme ako to bude v budúcnosti :) V porovnaní so starými topánkami od iného výrobcu sa tieto obúvajú a vyzývajú veľmi ľahko. Zatiaľ veľmi vysoká spokojnosť s produktom :)
kvalitný výrobok, krásny dizajn, kvalitné materiály, techniologie, ľahké, komforné, prevyšujú kvalitou iné drahšie topánky podbného typu,
Pridané: 5. decembra 2023
(naposledy upravené 5. decembra 2023)
Zakúpený v Sportisimo.sk
Paradne su
Pridané: 4. decembra 2023
(naposledy upravené 4. decembra 2023)
Zakúpený v endorphinrepublic.sk
Veľká spokojnosť
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »