Recenzia na pánske trekové topánky
Pánske trekové topánky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Pánske trekové topánky podľa najobľúbenejších výrobcov.
Pelne, funkcne, v akcii za 99,- EUr su za prijatelnu cenu, ale druhy krat by som si ich nekupil, lebo rychlo unavia (tvrda podrazka nevhodna do mesta) a zosuchaju kozu na pate.
Ako na každodenné ťažbu v lese je to najhoršia obu aku som mal sú príliš veľké anedaju sa na ne poriadne natiahnuť nohavice
Slovenský výrobok s dlhou tradíciou výroby a kbvalitné materiály
Sú to moje druhé topánky od BOSP. Prvé, Karpat Pro, po dvoch rokoch intenzívneho používania pri práci v lese už nevyzerajú vôbec pekne, čiastočne sa odlepila okopová hrana, po voskovaní je pôvodná, pekná farba preč. V každom prípade sú stále úplne funkčné, nepremokajú, noha ako v papučiach.
Práve kúpené Ural Pro Grizly sú veľmi pekné, dobre sedia na nohe, no a ďalej sa uvidí.
Rozhodol som sa ,zatiaľ ich nevoskovať používať len impregnačný sprej a prípravok Velur Eko, ktoré nemenia vzhľad numbukovej kože, naopak ju skrášľujú.
Z produktu Waxer Eco som trocha rozpačitý, zdá sa mi, že nikdy naozaj nevyschne, obuv sa nedá vyleštit, v lete sa na topánky chytajú kvantá prachu. Navyše, po dlhšej chôdzi v snehu alebo mokrej tráve sa podľa mňa aj tak rýchlo stráca.
Radosť z pohybu!!! Vo všetkom NAJ, celá obuv, podrážka a aj šnúrky!!!!
Z tú cenu dobré topánky do zlého počasia.
Zakupil som tie topanky hlavne na turistiku, liezt v nich neplanujem. Spodna strana od podrazky je odtlmena, velmi vhodne na kracanie dole kopcom.
Mám skúsenosť s touto obuvou a vrelo odporúčam, budete maximálne spokojní.
Kvalita dobrá, veľkosť sedí
pefekne sedia na nohe,a su krasne lahucke
Pridané: 9. decembra 2024
(naposledy upravené 9. decembra 2024)
Zakúpený v Sportisimo.sk
Dobre sedí na nohe. Veľkosť 42. Odporúčam.
Pridané: 9. decembra 2024
(naposledy upravené 9. decembra 2024)
Zakúpený v 4camping.sk
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »